LT Events creëert voor ieder moment een uniek event!

Haunted House Insanity

Ons ontwikkelde concept ‘Insanity’ geeft u de ultieme Halloween beleving! 

Hauted House is hét Halloween feest dat u meeneemt naar het donkerste, griezeligste en bloederigste ziekenhuis, waar u waarschijnlijk nooit zult genezen van wat de zombies u hebben aangedaan. Zombies, killer clowns, superhelden, schurken, dieren, monsters zijn in grote groepen op weg om de mensheid op de meest bloederige wijze te verslinden. 

De zombie apocalyps is aanstaande!

Spectaculaire entertainment maakt dat u en uw gasten een bijzonder griezelige avond beleven! 

Natuurlijk bent u van harte welkom om er zelf een schepje bovenop te doen met een creepy outfit! Komt u verkleed als zombie? Of als bloedige verpleegster!? Wees creatief en maak uw Halloween beleving compleet. 

Tijdens uw spooky bezoek aan het Hofhouse ziekenhuis geniet u van livemuziek van de beste house DJ’s. Ook wordt u voorzien van bloederige drankjes en hapjes, geserveerd door bloederige figuren die u de stuipen op het lijf jagen. Wij halen echt alles uit de (verkleed)kast om uw beleving compleet te maken. 

‘Beleef dit Halloween feest waar u nog maanden nachtmerries van zult hebben!”

TIKKIE ANDERS

“ Tikkie Anders “ is een concept exclusief ontwikkeld door LT Events. Het evenement kenmerkt zich door een ouderwetse knalfuif met artiesten die weten wat feesten is. De gasten worden vermaakt met verrassend entertainment en natuurlijk gaan we voor ongeremd feesten en uit volle borst meezingen.

 Bekende Hollandse Artiesten die als geen ander weten hoe je een zaal met feestend publiek laat meezingen op de bekende Nederlandse hits. Maar natuurlijk ook een medley vol klassiekers. Hierna nemen de bekende DJ’s ons mee door de meest bekende partysongs uit de wereld en eigen bodem en maken zij het feest compleet. De voetjes van de vloer, de keel schraal van het meezingen en een avond en/of nacht vol plezier en verbondenheid.

 Van een echte Hollandse bier bar tot een bar met de beste cocktails. Voor iedere smaak hebben wij een passend drankarrangement. Natuurlijk wilt u uw gasten niet met een lege maag naar huis gaan. Daarom werken wij samen met diverse cateringbedrijven die de lekkerste hapjes voorschotelen. Van oer Hollandse haring en kaas tot culinaire hoogstandjes, alles is mogelijk. Heel lekker, maar zeker een ‘Tikkie Anders’.

 Wat ook zo anders is, al die gezellige gasten die ook echt als “ Tikkie Anders” gekleed komen met dat vleugje oranje en natuurlijk dat mooie rood, wit en blauw. Hollandse glorie op zijn best!

 Het gevoel van het Holland Heineken House en de beleving van de Vrienden van Amstel Live, maar dan in een intieme setting en helemaal voor u en uw gasten alleen!
 
Doe eens gek, ga voor een“Tikkie Anders” !

1001 NACHTEN

Ons ontwikkelde concept “1001 Nachten” neemt u mee naar de Oosterse glamour.

De tijd van Ali Baba, Aladdin, kamelen, buikdanseressen, slangenbezweerders en waterpijpen zijn dichterbij dan ooit. Maar wees op uw hoede, Ali Baba en zijn 40 rovers kunnen elk ogenblik binnenkomen om u en uw gasten te ‘overvallen’…met liefde en indrukwekkende acts

 Niets is “1001 Nachten” te gek om u en uw gasten kennis te laten maken met de Arabische sferen.

 Of u nu de keuze maakt voor de Oosterse Stad met een marktplein met echte Oosterse kraampjes, slangenbezweerders, een fakir en een heuse waterpijp of dat u uw gasten meeneemt naar de woestijn met palmbomen en ranke kamelen, “1001 Nachten” zal lang in het geheugen blijven bij uw gasten. 

Onze buikdanseressen zijn van de partij, speciale lounges met hemelbedden, heel veel tule voile in de mooiste kleuren paars, rood, roze en oranje. We creëren de Oosterse sfeer door het geheel in te richten als lounge met sierlijke kussens, banken en dit ondersteunen wij met de juiste muziek om de beleving te optimaliseren.

 Ons personeel past zich vanzelfsprekend aan door hun kleding en Oosterse uiterlijk. We houden van authentiek, dus wees gewaarschuwd voor al het mooie Arabische schoon wat je aan zult treffen.

 ’Creëer uw eigen sprookje en ontmoet jouw Arabische prins of prinses’

RENAISSANCE

Renaissance is gebaseerd op de 14de,15de en 16de eeuw. De inspiratie voor dit concept komt mede voort uit de architectuur, literatuur en idealen afkomstig uit de klassieke oudheid. Een tijd vol uitvindingen, klasse en levensgenieters.

Bekende persoonlijkheden uit deze idyllische tijd waren natuurlijk Leonardo da Vinci en Michelangelo. LT Events introduceerde t het Renaissance concept met dank aan deze grootheden. De aankleding van de locatie past bij deze tijd voor Barok te combineren met een vleugje goud.

Renaissance staat voor “wedergeboorte”. Heeft u een nieuw project, opent u een nieuwe winkel of lanceert u een nieuw product? Dan helpen wij u deze ‘geboorte’ passend te begeleiden.  

Ons entertainment zal in de 16de-eeuwse klederdracht en stijl uw gasten ontvangen. Onze jongleurs, komediespelers, muzikanten zijn gedurende de gehele avond aanwezig. Vergeet vooral ook onze troubadours niet. Zij spelen met alle liefde en zingen u hartstochtelijk toe.  

De donkere periode van de middeleeuwen werd afgesloten en de gouden eeuw kreeg langzaam vorm. Iedereen keek op naar de cultuur van de oude Grieken en Romeinen en vonden dat die overtroffen diende te worden. De 'wedergeboorte' werd een feit en wij helpen u deze periode her te beleven.

Dit feest wilt u voor geen goud missen

Volg ons op social media

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze events, winacties en nog veel meer.

Contact

LT EVENTS
KVK: 55590861

088 - 9444000
info@ltevents.nl
www.ltevents.nl